Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa1804g307kcal7.2g45.1g10.8g12.6g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%601g1503kcal90.2g18.6g120.3g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g66g194kcal6g11.2g13.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g4170kcal214.6g178.6g291.2g35.4g
Valittu annoskoko2772g2085kcal107.3g89.3g145.6g17.7g
Annoskoko puolitettuna1386g1043kcal53.7g44.7g72.8g8.9g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=168175