Jauhelihamakaroni

Keitä makaroni pussin ohjeen mukaan ja käytä halutessasi suolan asemesta liemikuutiota.

Paista jauheliha ja lisää siihen jauhelihamauste.

Sekoita keskenään makaroni ja jauheliha.

Huom! Makaronin määrä raakana joka ohjeessa, kypsänä tuplaten ja jauhelihan määrä jo paistettuna.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma makaroni, keitetty (Myllynparas), annos 100g1800g3125kcal120.6g585g25.2g54g
Kasvisliemikuutio, luomu (Reformi), annos 12g72g155kcal9.9g15.5g6g0g
Naudan paistijauheliha 10% kypsennetty ilman rasvaa, annos 100g900g1944kcal222.3g0g117g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g10447kcal705.6g1201g296.4g108g
Valittu annoskoko2772g5224kcal352.8g600.5g148.2g54g
Annoskoko puolitettuna1386g2612kcal176.4g300.3g74.1g27g
Arvot/100g100g188kcal12.7g21.7g5.3g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=193943