Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 292g2119kcal3.5g1.2g237.5g0g
Sokeri 199g806kcal0g198.5g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl30g40kcal4g0.1g2.5g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 456g1564kcal46.4g319g5.5g16g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g549g275kcal5.5g65.9g5.5g0g
Kuohukerma,valio,2dl234g795kcal4.7g7g81.8g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g584g380kcal64.3g24.5g1.8g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 94g60kcal3g4.5g3.3g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore4.7g1.2kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl257g334kcal33.7g0.8g21.3g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 37g142kcal2.1g31.4g0.5g0.7g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g94kcal0g23.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g13259kcal335.6g1361.6g719.4g33.6g
Valittu annoskoko2772g6629kcal167.8g680.8g359.7g16.8g
Annoskoko puolitettuna1386g3315kcal83.9g340.4g179.9g8.4g
Arvot/100g100g239kcal6.1g24.6g13g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508