Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1130g339kcal11.3g45.2g3.4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g452g127kcal2.7g26.9g0.9g11.3g
Sipuli (kuorittu)452g122kcal5.9g21.7g0.9g7.7g
Valkosipuli 158g171kcal12.5g25.8g0.9g3.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 61g539kcal0g0g61g0g
Flora culinesse68g502kcal0g0g55.6g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g452g407kcal4.5g27.1g31.6g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g4413kcal73.8g293.4g308.6g51.8g
Valittu annoskoko2772g2206kcal36.9g146.7g154.3g25.9g
Annoskoko puolitettuna1386g1103kcal18.5g73.4g77.2g13g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026