Jauhelihakastike

200 g Sipuli
20 g purjosipuli
4 kpl valkosipulin kynsiä
50 g porkkana
50g palsternakka
50 g selleri
50 g lanttu

300 g 7% naudan jauhelihaa
500 g dolmio bolognese classic ligth
2-3 dl vettä

oreganoa
mustaapippuria
suolaa

Kuori ja suikaloi vihannekset
suikaloi ja pilko sipulit

Kuullota sipuleita pannulla pari minuuttia, lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvissuikaleet, hauduta hetki sitten dolmio kastike ja vesi tarkista maku ja jätä hautumaan kannen alle 20 minuutiksi.

Wuala! Tarjoa minkä tahansa pastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)361g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g22g23kcal1.7g3.5g0.1g0.4g
Purjosipuli 36g8.3kcal0.7g0.9g0.1g0.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g90g25kcal0.5g5.4g0.2g2.3g
Palsternakka 90g57kcal0.5g10.6g0.4g4.1g
Selleri, annos 50g90g13kcal0.9g2.7g0g0g
Lanttu 90g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 541g747kcal101.4g0g37.9g0g
Dolmio Light Classico Bolognese902g334kcal10.8g70.3g0.9g6.3g
Vesi, vesijohtovesi 541g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 1.8g5.5kcal0.2g0.4g0.2g0.8g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5544g2691kcal245.4g233.2g81.8g46.8g
Valittu annoskoko2772g1345kcal122.7g116.6g40.9g23.4g
Annoskoko puolitettuna1386g673kcal61.4g58.3g20.5g11.7g
Arvot/100g100g49kcal4.4g4.2g1.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348953