Punainen linssikeitto

1. Kuori ja pilko sipulit ja valkosipulinkynsi

2. Kuullota sipulit oliiviöljyssä isossa kattilassa ja lisää valkosipuli

3. Murskaa kuivattu chili ja lisää se kattilaan

4. Lisää tomaattimurska ja vesi

5. Lisää linssit

6. Keitä linssejä noin puoli tuntia, kunnes ne ovat täysin kypsiä

7. Lisää kaprikset

8. Mausta keitto yrteillä, suolalla ja lusikallisella viinietikkaa.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Nikkilovegod
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 192g58kcal2.4g9.2g0.4g3.3g
Valkosipuli 7g7.6kcal0.6g1.1g0g0.1g
Chili, vihreä, tuore 35g16kcal0.7g2.8g0.1g0.5g
Tomaattimurska 874g257kcal4.9g46.3g1.7g16.6g
Vesi, vesijohtovesi 1224g0kcal0g0g0g0g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 420g1337kcal102.3g191.8g8g37.4g
Viinietikka 26g5.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5558g3362kcal221.8g502.6g20.4g115.8g
Valittu annoskoko2779g1681kcal110.9g251.3g10.2g57.9g
Annoskoko puolitettuna1390g841kcal55.5g125.7g5.1g29g
Arvot/100g100g61kcal4g9g0.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386954