Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra200g160kcal34.1g2g2g0g
Voi 25g182kcal0.3g0.1g20.4g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g10g58kcal2.2g1g5.1g1g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g15g86kcal2.7g1.1g7.5g1.8g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g1051kcal85.4g8.6g75.6g5.6g
Valittu annoskoko278g526kcal42.7g4.3g37.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna139g263kcal21.4g2.2g18.9g1.4g
Arvot/100g100g189kcal15.4g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358136