Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g63g215kcal8.4g40g1.9g3.7g
Prinssinakki pirkka 300g38g90kcal1.2g1.2g7.5g0.1g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g50g128kcal7.5g0.8g10.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, tuore16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.7g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 10 %25g45kcal5.4g0.2g2.5g0g
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)31g19kcal0.3g1.4g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g1028kcal47.2g92.8g47.8g10g
Valittu annoskoko278g514kcal23.6g46.4g23.9g5g
Annoskoko puolitettuna139g257kcal11.8g23.2g12g2.5g
Arvot/100g100g185kcal8.5g16.7g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978