Lämmin tonnikalavoileipä

Voitele kuitukunkut rasvalla.

Sekoita muut ainekset keskenään.

Voit myös maustaa seosta esim pippurilla ja suolalla.

Myös ketsuppi käy sekaan.

Sitten vaan sekosta kunkkupaloille paksu kerras ja lopuksi joseen vielä 2 siivua juustoa.

Sit uuniin 175C 20min.

Ja jopas on kuitua ja proteiinia :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Allu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)28g75kcal8.4g0g4.8g0g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Raejuusto HYLA, rasvaton, maustamaton (Valio), annos 200g52g34kcal6.8g1g0.2g0g
Tonnikala, vedessä, Pirkka, ½ prk87g87kcal20.1g0g0.4g0g
Kuitukunkku (Vaasaan&vaasan), annos 35g61g116kcal6.7g16.5g2.4g8.6g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g18g61kcal0g0.5g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g839kcal92g36.2g35.4g17.2g
Valittu annoskoko278g420kcal46g18.1g17.7g8.6g
Annoskoko puolitettuna139g210kcal23g9.1g8.9g4.3g
Arvot/100g100g151kcal16.5g6.5g6.4g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102259