Kaalipata

Hauduta kaali kokoon isossa kattilassa, jonka pohjalle laitat vettä.

Paista jauheliha ilman rasvaa ja lisää kattilaan.

Lisää joukkoon keitetty riisi, paloiteltu porkkana ja paprika.

Mausta makusi mukaan valkopippurilla, meiramilla ja suolalla.

Anna hautua kannen alla liedellä n. 1½tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Ikaalinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g188g45kcal2.3g6.4g0.4g3.9g
Paprika, punainen23g5.8kcal0.2g1g0.1g0.5g
Porkkana 6.1g2kcal0g0.3g0g0.2g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen38g52kcal7.1g0g2.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)15g18kcal0.3g4.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g247kcal19.8g23.6g6.2g9.4g
Valittu annoskoko278g123kcal9.9g11.8g3.1g4.7g
Annoskoko puolitettuna139g62kcal5g5.9g1.6g2.4g
Arvot/100g100g44kcal3.6g4.2g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158741