Makaronilaatikko kanasta

Kuori ja silppua vihannekset tehosekoittajalla.

Freesaa pannulla oliiviöljyssä.

Lisää jauhetut kanafileet ja pekoni.

Paista pari minuuttia.

Lisää tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Mausta.

Anna hautua 10 minuuttia.

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Kuumenna uuni 200C.

Sekoita ainekset ja kaada voidelluille uunivuoille - annoksesta tulee kaksi isoa pellillistä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma makaroni (raaka) (Raisio), annos 100g47g163kcal8.4g27.5g1.8g2.8g
Kanafilee, 2 kpl, Lidl65g76kcal14.2g0g2.1g0g
Pekoni (Dulano)29g75kcal5.2g0.9g5.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g47g9kcal0.6g1.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.7g2.4kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana 7g2.3kcal0g0.4g0g0.2g
Selleri, annos 50g2.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 6.4g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 58g20kcal1.8g2.9g0.1g0g
Golden Sun juokseva margariini, Lidl1.2g8.4kcal0g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g824kcal62.4g67.4g32.6g6.2g
Valittu annoskoko278g412kcal31.2g33.7g16.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna139g206kcal15.6g16.9g8.2g1.6g
Arvot/100g100g148kcal11.2g12.1g5.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=174360