Tomaattikeitto Minski ja Make

Kuullota silputtu sipuli ja valkosipuli öljyssä kattilassa.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio, paseerattu tomaatti ja mausteet.

Sekoita.

Leikkaa leipä kuutioiksi ja lisää kattilaan.

Sekoita.

Anna kiehua 15 min hiljalleen kannen alla.

Lisää tuorejuusto.

Kuumenna vielä 3 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 371 grammaa

Make67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli 10g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vesi131g0kcal0g0g0g0g
Fond du chef (Knorr), annos 100g5.3g4.7kcal0.2g0.2g0.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g94g24kcal1.2g3.9g0.2g0g
Sokeri 0.8g3kcal0g0.7g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Chili, jauhettu (), annos 6g0.4g1.3kcal0g0.2g0.1g0.1g
Reilu vehnäleseleipä, Oululainen, 1 pala=29g13g34kcal1.3g6.2g0.4g0.7g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton19g30kcal1.5g0.8g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana557g250kcal8.8g25.8g12g2.2g
Valittu annoskoko278g125kcal4.4g12.9g6g1.1g
Annoskoko puolitettuna139g62kcal2.2g6.5g3g0.6g
Arvot/100g100g45kcal1.6g4.6g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217175