Uunipaprikat (täyte)

Pekoni pilkotaan pieneksi ja paistetaan pannulla (voinokareessa) herkkusieniviipaleiden kanssa, lisää tonnikala ja raejuusto, sekoita hyvin.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja asettele puolikkaat uunivuokaan.

Lusikoi täytettä reilusti paprikoiden sisälle ja lisää päälle viipale juustoa.

Paista uunissa n.200 asteessa 15-30min tai kunnes juusto on sulanut ja saanut hieman väriä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Hellu83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 105g238kcal16.8g0.5g18.9g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Raejuusto, rasvaa 2-5 % 44g40kcal6.9g1.1g0.9g0g
Tonnikala vedessä 61g64kcal13.8g0g0.9g0g
Herkkusieni säilyke 44g7.4kcal0.9g0.1g0.1g1.1g
Kermajuusto (Pohjanpoika)20g77kcal4.7g0.4g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana556g917kcal86.4g4.2g61.4g2.2g
Valittu annoskoko278g458kcal43.2g2.1g30.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna139g229kcal21.6g1.1g15.4g0.6g
Arvot/100g100g165kcal15.5g0.8g11g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93830