Erilainen makkarapasta

Keitä pasta puolikypsäksi ja valuta vesi pois.

Viipaloi makkarat, sipuli, tomaatti, kesäkurpitsa, paprika ja valkosipulinkynnet.

Kuumenna wokki ja paista makkaroita tilkassa salaattijuuston öljyä.

Lisää ensin valkosipuli ja sitten viipaloidut vihannekset.

Lisää ruokakerma ja mausta oman maun mukaan.

Kaada pasta pannulle ja anna hautua muutama minuutti.

Mausta salaattijuustokuutioilla ja basilikanlehdillä.

Lisänä maistuu tuore salaatti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Heini85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti-chilipasta (Myllyn paras), annos 80g63g216kcal8.4g40.1g1.9g3.8g
Prinssinakki pirkka 300g38g91kcal1.2g1.2g7.5g0.1g
Kabanossi grilli balkan (Hk), annos 80g50g128kcal7.5g0.8g10.5g0.1g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, tuore16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa38g6.4kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Feta, Arla Apetina 10 %25g45kcal5.4g0.3g2.5g0g
Paprika, punainen7.5g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)31g19kcal0.3g1.4g1.3g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g1030kcal47.2g93.2g47.8g10.2g
Valittu annoskoko279g515kcal23.6g46.6g23.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna139g258kcal11.8g23.3g12g2.6g
Arvot/100g100g185kcal8.5g16.7g8.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186978