Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g46g66kcal5.7g0.1g4.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen83g28kcal2.8g4.1g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g21g73kcal2.5g14.8g0.4g0.6g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki63g69kcal15.6g0.3g0.6g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste24g86kcal6.9g0.4g6.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g42g67kcal3.3g1.7g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g776kcal73.6g43.2g35.6g1.2g
Valittu annoskoko279g388kcal36.8g21.6g17.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna139g194kcal18.4g10.8g8.9g0.3g
Arvot/100g100g139kcal13.2g7.7g6.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850