Kaalipata karjalanpaistista

Laita kaikki ainekset isoon kattilaan.

Lisää valkopippuria ja valkosipulia oman maun mukaan.

Kuumenna kiehuvaksi ja hauduta hiljalleen kuplien 2-3 tuntia.

Kypsän kaalipadan voi soseuttaa ja syödä sosekeittona.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Iisebel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 100g28kcal1.2g4.1g0.2g2.1g
Karjalanpaisti lihat (X-tra), annos 800g50g75kcal8.5g0.2g4.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl3.7g9kcal0.4g0.1g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana557g224kcal20.2g8.8g10.8g4.2g
Valittu annoskoko279g112kcal10.1g4.4g5.4g2.1g
Annoskoko puolitettuna139g56kcal5.1g2.2g2.7g1.1g
Arvot/100g100g40kcal3.6g1.6g1.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=454704