Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tonnikala öljyssä 600g1139kcal162.7g0g54g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g800g200kcal10.4g33.6g1.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%400g640kcal10.8g10.8g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g4376kcal384.2g150.8g238.4g17.4g
Valittu annoskoko2780g2188kcal192.1g75.4g119.2g8.7g
Annoskoko puolitettuna1390g1094kcal96.1g37.7g59.6g4.4g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730