Sipuli-makkaramunakas

1. Sekoita kananmunat, smetana, oliiviöljy
2. Lisää 1/4 tl suolaa, pari rouhaisua pippuria
3. Kuullota sipuli ja makkara
4. Säädä levy puoliteholle (1-9: 3)
5. Siirrä sipuli ja makkara syrjään, kaada munakas pannulle
6. Odota pari minuuttia kunnes pohja on hieman hyytynyt ja levitä sipuli-makkaratäyte päälle
7. Peitä kannella, anna hautua 4-7 minuuttia kunnes munakas hyytyy

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Lpalokan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1378g1965kcal172.2g4.1g141.2g0g
Smetana, Valio, hyla251g977kcal5g6.3g105.2g0g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Huiluntuhti-grillimakkara (Kivikylä), annos 100g501g1172kcal56.6g2.5g110.2g0g
Oliiviöljy 150g1329kcal0g0g150.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5560g11156kcal480.6g73.8g1015.8g17g
Valittu annoskoko2780g5578kcal240.3g36.9g507.9g8.5g
Annoskoko puolitettuna1390g2789kcal120.2g18.5g254g4.3g
Arvot/100g100g201kcal8.6g1.3g18.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238392