Taatelikakku

TAATELIKAKKU

1 pkt taatelia
3 dl vettä
3 dl sok.

200 g voita
2 munaa

1 tl soodaa
1 tl leivinj.

3 dl vehnäj.

1 tl vaniljasok.

Taatelit, vesi ja sokeri keitetään pehmeiksi, lisätään voi lämpimään seokseen.

Lisätään munat yksitellen vatkaten.

Lisätään vehnäjauhot joihin on sekoitettu sooda, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

175°C, 40 - 50 min ??

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 715g0kcal0g0g0g0g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g595g1709kcal19.6g404.9g1.2g50.6g
Sokeri 715g2900kcal0g713.7g0g0g
Voi 476g3455kcal5.7g1.9g387.2g0g
Kananmuna 50g(kpl)262g330kcal28.8g0.8g23.6g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.5g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g38kcal0g9.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g16906kcal109.4g2270.4g824g101.4g
Valittu annoskoko2784g8453kcal54.7g1135.2g412g50.7g
Annoskoko puolitettuna1392g4227kcal27.4g567.6g206g25.4g
Arvot/100g100g304kcal2g40.8g14.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131161