Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g599g2104kcal155.8g15g161.8g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g147g631kcal29.4g55.8g32.3g0.7g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 1199g286kcal21.6g26.1g3.6g27.3g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät839g839kcal138.5g10.1g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g7720kcal690.6g214g440.8g56g
Valittu annoskoko2784g3860kcal345.3g107g220.4g28g
Annoskoko puolitettuna1392g1930kcal172.7g53.5g110.2g14g
Arvot/100g100g139kcal12.4g3.8g7.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132779