Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 801g145kcal4.5g20g3.2g5.6g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Tonnikala öljyssä 601g1140kcal163g0g54.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g801g200kcal10.4g33.6g1.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%401g641kcal10.8g10.8g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g4382kcal384.8g150.8g238.8g17.4g
Valittu annoskoko2784g2191kcal192.4g75.4g119.4g8.7g
Annoskoko puolitettuna1392g1096kcal96.2g37.7g59.7g4.4g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.7g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730