LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g627kcal55g1.3g45.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g69.9g0g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Katkarapu 999g684kcal144.3g0g11g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 400g1219kcal14g16.7g119.9g2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 200g554kcal4g6g56g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Emmental, sinileima400g1519kcal115.9g0g115.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g11375kcal676.4g63.2g926.6g4.2g
Valittu annoskoko2784g5688kcal338.2g31.6g463.3g2.1g
Annoskoko puolitettuna1392g2844kcal169.1g15.8g231.7g1.1g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996