Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2388g669kcal14.3g142.1g4.8g59.7g
Oliiviöljy 26g232kcal0g0g26.3g0g
Mustapippuri 10g27kcal1g3.7g0.3g2.5g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste358g1404kcal118.2g0g101.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g4664kcal267g291.6g266.2g124.4g
Valittu annoskoko2784g2332kcal133.5g145.8g133.1g62.2g
Annoskoko puolitettuna1392g1166kcal66.8g72.9g66.6g31.1g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922