Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 437g623kcal54.6g1.3g44.8g0g
Sokeri 596g2418kcal0g595.1g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g99g725kcal1g1g79.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 199g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g159kcal0g39.3g0g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta774g2788kcal100.7g542.1g16.3g27.1g
Kookoshiutale 70g459kcal5.7g4.4g44.8g11.3g
Hasselpähkinä 129g831kcal18.2g4.4g78.7g22.6g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)381g1803kcal15.6g232.6g87.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5568g19753kcal395.8g2870.4g703.4g122.4g
Valittu annoskoko2784g9877kcal197.9g1435.2g351.7g61.2g
Annoskoko puolitettuna1392g4938kcal99g717.6g175.9g30.6g
Arvot/100g100g355kcal7.1g51.5g12.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316