LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 440g628kcal55g1.3g45.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 200g660kcal4g6g70g0g
Voi 56g406kcal0.7g0.2g45.5g0g
Katkarapu 1000g684kcal144.4g0g11g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 400g1220kcal14g16.8g120g2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 200g555kcal4g6g56g0g
Sitruunamehu, laimentamaton90g19kcal0.3g1.4g0g0.1g
Emmental, sinileima400g1520kcal116g0g116g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5572g11383kcal676.8g63.4g927.2g4.2g
Valittu annoskoko2786g5692kcal338.4g31.7g463.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna1393g2846kcal169.2g15.9g231.8g1.1g
Arvot/100g100g204kcal12.1g1.1g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996