Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 1752g686kcal17.9g123.4g3.5g44.7g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g263g499kcal6.6g9.2g47.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g280g785kcal53.3g0.1g61.7g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras53g140kcal4.5g26.9g0.5g7g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g438g320kcal35g35g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5572g4862kcal234.6g389.2g234.8g103.4g
Valittu annoskoko2786g2431kcal117.3g194.6g117.4g51.7g
Annoskoko puolitettuna1393g1216kcal58.7g97.3g58.7g25.9g
Arvot/100g100g87kcal4.2g7g4.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154