Bolognesekastike vähähh

Ruskista jauheliha pieninä muruina oliiviöljyssä.

Silppua sipulit ja pilko valkosipuli.

Lisää jauhelihaan ja kuullota sipulit.

Lisää tomaattimurska ja fondi ja mustapippuri.

Lisää kerma - ei välttämätön.

Muutama porkkanasiivu antaa kastikkeelle extramakua.

Kastike pitää hauduttamisesta.

Tarkista maku ja lisää yrttimausteet maun mukaan viimeisenä.

Tiiviimpi muhennos maistuu myös leivän päällä juustoraastekuorrutuksella ja sopii mm. kukka- ja/tai parsakaali, kaali- ja kesäkurpitsavuokiin.

Kestää pakastamisen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 124 grammaa

Namhele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy classico (Bertolli)5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Sipuli 37g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Tomaattimurska (Euro shopper)150g45kcal1.5g6g0.6g0.3g
Mustapippuri 0.4g1kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 75g266kcal1.4g2g28.5g0g
Basilika, tuore 3.7g1kcal0.1g0g0g0.1g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g5.6g4.2kcal0.4g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g761kcal8g21.2g69.6g2.2g
Valittu annoskoko279g381kcal4g10.6g34.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna140g190kcal2g5.3g17.4g0.6g
Arvot/100g100g136kcal1.4g3.8g12.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139887