Kanttarelliräiskäleet

Vispaa 5 dl maitoa, 3 munaa, 3 1/2 dl vehnäjauhoja ja pussillinen kanttarellikeitto-aineksia.

Anna turvota 15min.

Lisää tilkka öljyä ja 1/2 liotettu kasvisliemikuutio.

Paista räiskäleet ja tarjoa kasvis- tai sienimuhennoksen ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Kirsit
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen141g46kcal4.6g6.9g0g0g
Kanttarellikeitto (pelkkä jauhe) (Blå band), annos 33g19g85kcal1.6g10.1g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 64g219kcal6.5g44.8g0.8g2.2g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)46g65kcal5.1g0.2g4.8g0g
Kasvisliemikuutio 1.4g4.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.4g24kcal0g0g2.7g0g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g958kcal35.8g124.4g34g4.4g
Valittu annoskoko279g479kcal17.9g62.2g17g2.2g
Annoskoko puolitettuna140g240kcal9g31.1g8.5g1.1g
Arvot/100g100g172kcal6.4g22.3g6.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148923