Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g60g72kcal10.8g1g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g1.5g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g34kcal1g6.8g0.1g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g7.5g5.5kcal0.3g1g0g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium38g131kcal6.4g24g0.8g2.2g
Flora ruoka kevyt & paksu38g23kcal0.4g1.7g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g622kcal38.2g70.4g19.8g5.2g
Valittu annoskoko279g311kcal19.1g35.2g9.9g2.6g
Annoskoko puolitettuna140g156kcal9.6g17.6g5g1.3g
Arvot/100g100g111kcal6.8g12.6g3.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273094