Languria salaatti

1. Leikkaa salaatti ohuehkoiksi suikaleiksi ja mausta ruususuolalla salaaatin lehdet
2. Pilko kurkku ja tomaatit kuutioiksi, sekoita aineita kevyesti keskenään.

Voit maustaa halutessasi tässä vaiheessa salaatin sitruunanmehulla ja tai vadelmavinegretellä
3. Murenna vuohenjuusto sekaan
4. Silppua kevätsipulin vartta joukkoon n. 1/2 dl tai maun mukaan
5. Pilko vesimeloni kuutioiksi ja lisää joukkoon
6. Lisää purkillinen raejuustoa
7. sekoita vielä kevyesti

Kurpitsansiemenet sopivat koristeeksi salaattiin, mutta niistä saa sitten vähän lisää kaloreita

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 319 grammaa

Desp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesimeloni, kuorittu (Kela 1989), annos 100g109g25kcal0.4g5.8g0g0.7g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g49g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Kurkku, tuore44g4.4kcal0.3g0.7g0g0.3g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki44g35kcal5.7g0.9g0.9g0g
Vuohenjuusto 12 Petits Chevres Doux (President), annos 16g7g18kcal1.1g0.1g1.4g0g
Salaatti, jäävuori tuore22g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana558g191kcal16.2g19.6g4.8g4g
Valittu annoskoko279g96kcal8.1g9.8g2.4g2g
Annoskoko puolitettuna140g48kcal4.1g4.9g1.2g1g
Arvot/100g100g34kcal2.9g3.5g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=369511