Jauheliha karpar pitsa

Paista sipuli ja jauheliha voissa ja lisää pohjan päälle ja laita juustoraastetta päälle ja paista 200 asteisessa uunissa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 112 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona4.1g2.8kcal0.5g0.2g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl2.1g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.6g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0.3g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, Pirkka1.1g1.2kcal0g0.3g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voi 0.2g1.5kcal0g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha8.3g14kcal1.6g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Emmental juustoraaste, lidl3.2g12kcal0.9g0g0.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g93kcal8g2.6g5.4g0.8g
Valittu annoskoko28g47kcal4g1.3g2.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal2g0.7g1.4g0.2g
Arvot/100g100g167kcal14.3g4.7g9.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334114