Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g4.7g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kirjolohifilee 6.2g10kcal1g0g0.7g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.6g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g39kcal2.4g1.6g2.6g0g
Valittu annoskoko28g19kcal1.2g0.8g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.6g0.4g0.7g0g
Arvot/100g100g69kcal4.3g2.9g4.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506