Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen9g13kcal1.7g0g0.6g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)9g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Sipuli 1.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g7.3g7.1kcal0.2g1g0.3g0g
Rypsiöljy 0.5g4kcal0g0g0.5g0g
Basilika, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g55kcal4g3.2g2.8g0g
Valittu annoskoko28g27kcal2g1.6g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1g0.8g0.7g0g
Arvot/100g100g97kcal7.1g5.7g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210