Kylmäsavulohikastike

Pilko purjosta vaalea osa. Pilko myös 3 kynttä valkosipulia.

Kuullota oliiviöljyssä(2rkl).

Lisää sekaan 2rkl sitruunanmehua.

Lisää pilkottu kylmäsavukirjolohi(150g) ja paista 1-2 minuuttia.

Niin että kala hieman kypsyy.

Lisää Floran kevyt ja paksu(250g) sekä mausteet. 2tl sitruuna pippuria ja ripaus suolaa.

Tarjoile kastike pastan kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)7g13kcal1.3g0g0.8g0g
Purjosipuli 6.3g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sitruunamehu, laimentamaton0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g12g7kcal0.1g0.5g0.5g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g67kcal3g1.6g5.2g0.4g
Valittu annoskoko28g33kcal1.5g0.8g2.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal0.8g0.4g1.3g0.1g
Arvot/100g100g119kcal5.4g2.9g9.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=104191