Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g7.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g55kcal5.2g2.8g2.4g0g
Valittu annoskoko28g28kcal2.6g1.4g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1.3g0.7g0.6g0g
Arvot/100g100g98kcal9.2g5g4.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585