Pannukakku

1. Kaada maito suureen kulhoon
2. Riko kananmunat ja lisää maitoon, sekoita
3. Lisää sokeri, suola (1tl), leivinjauhe (1tl)
4. Lisää jauhot pikkuhiljaa, koko ajan sekoittaen
5. Lisää margariini/voi
6. Sekoita hetki, kaada pellille ja laita uuniin n. 200 astetta 35-45min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Jv1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 3g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Kevytmaito (Lidl) (Milbona)18g8.1kcal0.6g0.8g0.3g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.4.7g17kcal0.6g3.2g0.1g0.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.3g8.8kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g87kcal3g11g3.4g0.4g
Valittu annoskoko28g43kcal1.5g5.5g1.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g22kcal0.8g2.8g0.9g0.1g
Arvot/100g100g154kcal5.3g19.6g6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278035