Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Sipuli 3.2g1kcal0g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.9g4.2kcal0.4g0g0.3g0g
Pekoni rasvainen 3.2g12kcal0.4g0g1.2g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa3.2g10kcal0.7g0g0.7g0g
Voi 2.1g16kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g90kcal3.2g1g8g0.4g
Valittu annoskoko28g45kcal1.6g0.5g4g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g22kcal0.8g0.3g2g0.1g
Arvot/100g100g160kcal5.7g1.8g14.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425