Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)10g2.9kcal0.1g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light2g3.5kcal0.2g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.3kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g26kcal0.8g3g1.2g0.2g
Valittu annoskoko28g13kcal0.4g1.5g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.2g0.8g0.3g0.1g
Arvot/100g100g46kcal1.4g5.3g2.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323