Sämpylät (Hajdu)

Lämmin vesi, lisää kuivahiiva pussi, ruisleseet, suola, siirappi, sämpyläjauhot.

Alusta taikina ja lisää sulatettu voi.
Nostata taikinaa leivo sämpylöiksi.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1g2.9kcal0g0.7g0g0g
Ruislese 0.4g1.1kcal0.1g0.1g0g0.2g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g16g55kcal2.3g10.5g0.4g1g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g130kcal5g22.8g2g2.4g
Valittu annoskoko28g65kcal2.5g11.4g1g1.2g
Annoskoko puolitettuna14g33kcal1.3g5.7g0.5g0.6g
Arvot/100g100g230kcal8.8g40.3g3.5g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268991