Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 7.3g17kcal1.4g0g1.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.6g3.1kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g58kcal3.4g3.4g3.6g0.2g
Valittu annoskoko28g29kcal1.7g1.7g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal0.9g0.9g0.9g0.1g
Arvot/100g100g104kcal6g6g6.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281082