Jauhelihapizza

Valmista pizzapohja normaaliin tapaan lisäämällä kulhoon kuivahiiva, suola ja n. 1/2 dl vehnäjauhoista.

Sekoita ja lisää kädenlämpöinen vesi joukkoon.

Lisää loput vehnäjauhot pikkuhiljaa joukkoon sekoittaen ja vaivaa taikina valmiiksi.

Lisää öljy.

Levitä taikina matalaan piirakkavuokaan tasaiseksi pohjaksi.

Levitä tomaattimurska ja jauheliha.

Valita ananasmurskasta ylimääräinen mehu pois ja lisää pizzan päälle.

Mausta oreganolla ja valkosipulilla, ja lisää päälle juustoraaste.

Paista uunissa 200 asteessa n. 25 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ciuccu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 5.4g18kcal0.5g3.7g0.1g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 4.1g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Naudan paistijauheliha (Pirkka), annos 400g10g14kcal2g0g0.9g0g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g2.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Ananasmurska mehussa (Pirkka), annos 135g3.7g2.1kcal0g0.5g0g0.1g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste2.1g7.4kcal0.6g0g0.6g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g92kcal6.2g8.8g3.8g0.6g
Valittu annoskoko28g46kcal3.1g4.4g1.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal1.6g2.2g1g0.2g
Arvot/100g100g163kcal11g15.5g6.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=329444