Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas2.3g6kcal0.4g0.8g0.1g0.7g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl4.7g16kcal0.7g3g0.1g0.3g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Dolmio Light Classico Bolognese5.9g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)4.7g13kcal1.5g0g0.8g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).3.5g3.9kcal0.9g0g0g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g0.6g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Hillosipulisäilyke 0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g106kcal7.4g8.8g4.4g2g
Valittu annoskoko28g53kcal3.7g4.4g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna14g27kcal1.9g2.2g1.1g0.5g
Arvot/100g100g187kcal13.1g15.5g7.8g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610