Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Purjosipuli 3.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)4.4g6.1kcal0.9g0g0.3g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto0.9g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g32kcal3g0.4g2g0.2g
Valittu annoskoko28g16kcal1.5g0.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.8g0.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g57kcal5.3g0.7g3.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836