Bataatti-lanttu-broilerikeitto

Laita kattilan pohjalle öljyä ja chili-, cayenne- tai muuta maustetta ja kuumenna seos ja lisää siihen sipulirenkaat tai -hakkelus, kuullota.

Lisää sitten vettä litra (vaikka suoraan vedenkeittimestä) ja lisää kuutioidut juurekset kiehuvaan veteen.

Ja kun ne kiehuvat, niin voit lisätä siivuttamasi broilerinpalat (vähän isompia kuin valmiit).

Jos haluat ne kauniin rusehtavina, niin käytä pannulla.

Kookosmaidon voit lisätä loppuvaiheessa ja koristella vielä tuoreyrteillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 4.7g3.8kcal0.1g0.8g0g0.1g
Lanttu 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Broilerin ohutlieke (maustamaton) (Rainbow), annos 430g5.6g5.3kcal1.1g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy Luomu Virgino (Kankaisten Öljykasvit oy), annos 21g0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Kara kookosmaito (Kara), annos 100g2.3g4kcal0g0g0.4g0g
Fond du chef kasvis (Knorr), annos 28g0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Vesimelooni tuore ilman kuoria (-), annos 1g12g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g39kcal2.6g2.8g1.8g0.2g
Valittu annoskoko28g20kcal1.3g1.4g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.7g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g70kcal4.6g5g3.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326543