Kukkakaalipizza

Kiehauta kukkakaali, laita keitin veteen suolaa ja soseuta kevyesti.

Hieman jäähtyneeseen seokseen sekoita kananmunat joukkoon.

Paista pohjaa 175-200 asteessa 40 min. Aika riippuu uunista.

Kiertoilmalla riittää 175 astetta.

Laita haluamasi täytteet pinnalle ja paista vielä hetki.

Mausteita minulla ei tuossa ole, mutta taas mieltymysten mukaan.

Itse ajattelin seuraavan kerran maustaa jo pohjan, saattas tulla ihan hyvä niinkin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 181 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaton 13g3.1kcal0.2g0.3g0g0.3g
Kananmuna kuoreton 3.9g5.6kcal0.5g0g0.4g0g
Tomaatti 6.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Majoneesi vähärasvainen 15 % rasvaa 0.6g1kcal0g0g0.1g0g
Viola tuorejuusto, maustamaton (Valio), annos 20g0.5g1.5kcal0g0g0.1g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2g1.6kcal0.3g0g0g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g0.8g0.8kcal0.2g0g0g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g1.5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g39kcal3.2g1g1.8g0.8g
Valittu annoskoko28g20kcal1.6g0.5g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.8g0.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g69kcal5.6g1.8g3.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438890