Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g2g6.9kcal0.2g1.4g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka1.6g4.9kcal0.2g1g0g0.2g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka3.4g12kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.2g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi4.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.8g7.6kcal0g0g0.8g0g
Heinz ketsuppi1.7g1.7kcal0g0.4g0g0g
Chilikastike (Hp)0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti6.2g8.7kcal1.1g0.1g0.3g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka2.5g1.4kcal0g0.4g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g1.5g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%3.7g11kcal1.2g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g119kcal7g11.4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko28g60kcal3.5g5.7g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g30kcal1.8g2.9g1.1g0.2g
Arvot/100g100g211kcal12.4g20.1g7.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890