Kana-pinaattilasagne 39% proteiinia

Paloittele kanat.

Hienonna sipuli.

Paista kanat, sipuli ja pinaatti pannulla öljyssä.

Lisää puolet ranskankermasta, vesi ja mausteet.

Sekoita raejuusto ja puolet ranskankermasta maitoon ja mausta.

Paahda pinjansiemenet pannulla.

Voitele vuoka ja lado kerroksittain kana-pinaattiseosta, raejuustoseosta, pinjansiemeniä ja lasagnelevyjä.

Päällimmäiseksi raejuustoseosta ja pinnalle juustoraaste.

Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanafilee (Kariniemi), annos 100g5g6.5kcal0.2g0.2g0.1g0.2g
Sipuli 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Pinaattipakaste 150g5.6g0.8kcal0.1g0g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Ranskankerma kevyt rasvaa 5%2.5g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Vesi2.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Raejuusto rasvaton,Valio5g3.3kcal0.7g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen2.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g1.8g6.2kcal0.2g1.2g0g0.1g
Polar 15% juustoraaste (150g)1.3g3.3kcal0.4g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g49kcal3.6g3.8g1g0.8g
Valittu annoskoko28g25kcal1.8g1.9g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal0.9g1g0.3g0.2g
Arvot/100g100g86kcal6.3g6.7g1.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176563