Täytetty porsaan ulkofile

Paloittele sipuli ja paista pekonin kanssa pannulla.

Sekoita lämmin pekoni-sipuli seos tuorejuusto kanssa.

Leikkaa ulkofile "levyksi" ja levitä seos sen päälle.

Rullaa ulkofile takaisin muotoonsa ja mausta pinta suolalla.

Paista 150-asteessa n. 1,5h.

Ulkofile"rullan" voi sitoa paistamisen ajaksi puuvillalangalla tai käyttää hammastikkuja että se pysyy kiinni eikä aukea.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Naswii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee (Atria), annos 100g23g32kcal4.9g0g1.3g0g
Paprika-chili tuorejuusto viola2.5g4kcal0.2g0.1g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g2.5g8.5kcal0.4g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g90kcal11g0.2g4.8g0g
Valittu annoskoko28g45kcal5.5g0.1g2.4g0g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal2.8g0.1g1.2g0g
Arvot/100g100g159kcal19.4g0.4g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218955