Aurajuustogratinadi

Lisää rasva kasariin ja sen jälkeen vehnäjauho.

Kypsennä, älä anna ruskistua.

Lisää ruokakerma, vesi, keltuainen ja valkopippuri.

Anna kiehua muutama minuutti.

Tarkista suola ja muu mauste.

Kaada kastike kasvisten (750g) päälle.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Sitten uuniin 250C.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Hyasintti0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)0.7g4.4kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.9g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Maustettu ruokakerma aura (Valio), annos 250g12g13kcal0.3g0.4g1.2g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.9g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Polar-juusto 15%4.7g12kcal1.5g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g72kcal4g2.2g5.2g0g
Valittu annoskoko28g36kcal2g1.1g2.6g0g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1g0.6g1.3g0g
Arvot/100g100g126kcal7g3.9g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217326