Bratwurs keitto (karpisti)

Keitä vesi kiehuvaksi.

Lisää laakerinlehti (2 kpl), maustepipputi (8-12 kpl), kuivattu timjami (1 tl) ja suola (1 tl) sekä keittojuurekset.

Keitä noin 3 min ja lisää Bratwurs pienittynä.

Keitä vielä 5 - 10 min tai kunnes juurekset ovat kypsyneet.

Ei Karppaajat voit huomioida keittämällä eri kattilassa pari perunaa pienittynä ja lisäämällä ne keittoon Karppaajien otettua oman annoksensa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 606 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fränkische bratwurst (Dulano), annos 59g5.5g16kcal0.8g0.1g1.4g0g
Isot keittojuurekset rainbow (Rainbow), annos 450g7g1.8kcal0.1g0.2g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana57g36kcal1.8g0.6g2.8g0g
Valittu annoskoko28g18kcal0.9g0.3g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.5g0.2g0.7g0g
Arvot/100g100g63kcal3.2g1.1g4.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365421